Gaat het leren van jouw kind niet vanzelf? Vindt je kind taal of rekenen lastig? Of ziet hij op tegen de Entree- of Citotoets?

Zowel op pedagogisch als didactisch gebied helpt Diana Kappen Remedial Teaching je kind beter te leren. Door leer- en gedragsproblemen te doorbreken zorgen we dat je kind optimaal groeit vanuit eigen kracht.

 

Elk kind – naar eigen kunnen – optimaal laten presteren

Niet alleen achterstand in kennis kan voor problemen zorgen. Soms heeft je kind niet de juiste mindset, onvoldoende zelfvertrouwen, last van faalangst, pesten of zit je kind niet zo lekker in zijn vel. Bij de begeleiding kijken we naar jouw doel en hoe we de leerbelemmeringen bij jouw kind het beste kunnen doorbreken om dat doel te halen.

Het doel kan zijn leerachterstanden te verkleinen of weg te werken. Of om je kind beter te leren omgaan met belemmeringen om de leerstof eigen te maken, zoals ADHD, dyslexie of dyscalculie. Ook begeleiden we regelmatig kinderen die bovengemiddeld scoren om de leerhouding en -aanpak te verbeteren.

We zorgen dat de vaardigheden stevig verankerd zijn voordat we de begeleiding stoppen. Zo krijgt je kind een stevige leerbasis voor de toekomst.

 

Naast Diana Kappen werkt ook Ivonne Sleutjes als remedial teacher.

Even voorstellen……Ik ben Ivonne Sleutjes, 55 jaar, woon in Sint-Michielsgestel en werk als remedial teacher. Ik vind het belangrijk dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt en vanuit rust en vertrouwen en een aanpak die bij je kind past, verder kan groeien. Zowel qua leerprestaties als qua persoon. Daarom kijk ik eerst naar je kind. Wat zijn de talenten en hoe kunnen we zorgen dat hij/zij deze optimaal kan benutten. Zo geef ik je kind meer zelfvertrouwen, meer leerplezier en groeien de leerprestaties.

 

Remedial teaching op maat

Past individuele Remedial Teaching het beste bij jouw kind? Of werkt samen leren in een groep beter? Leerlingen van de basisschool én de middelbare school kunnen bij ons terecht. Thuis of op locatie. Wij zijn flexibel in tijden, aanpak en mogelijkheden. Ons doel is vastomlijnd: jouw kind vanuit zijn eigen talent én met plezier verder laten groeien.

Wil je weten wat remedial teaching voor jouw kind kan betekenen?

Bel Diana Kappen 06 29 111 250 of mail naar hallo@dianakappen.nl.