Eén op de vijf millennials in Nederland heeft burn-outgerelateerde klachten die uiteindelijk tot een burn-out kunnen leiden. Om deze klachten structureel te reduceren, is het nodig dat ook kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze kunnen omgaan met alle prikkels, afspraken en overige drukte op een dag. Aan het einde van de dag hebben ze vaak een ‘vol hoofd’. Dit wordt o.a. veroorzaakt door prestatiedruk van thuis en op school, keuzestress, het vervagen van de grenzen tussen online en offline leven en sociale druk door o.a. social media.

 

De methodiek

The Lab of Life biedt een concrete oplossing die jongeren (12-24 jaar) leren omgaan met de uitdagingen die kinderen en jongeren vandaag de dag tegenkomen. De methodiek die gehanteerd wordt, is ontwikkeld door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen en is wetenschappelijk gevalideerd. De focus ligt vooral op het realiseren van een blijvende gedragsverandering, de methodiek laat deelnemers zelf de regie (autonoom) nemen over hun gedrag en focust zich minder op inspiratie en bewustwording.

Resultaat:
💫 verhoogt je energieniveau
💫 verbetert je studieprestaties
💫 zorgt voor balans in je leven tussen de ‘moetjes’ en de leuke dingen

 

Ben je benieuwd naar de methodiek en wil je meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op met Diana Kappen – gecertificeerd The Lab of Life trainer – 06 29 111 250 of mail naar hallo@dianakappen.nl.