Word jij onze nieuwe studiebegeleider? Meld je nu aan!

Introductie

Ben jij als student opzoek naar een bijbaan met een goed salaris en flexibele uren? Word dan studiebegeleider bij Diana Kappen Studiebegeleiding in Vught! (ZZP is ook mogelijk)

Wat ga je doen?

Als studiebegeleider bij Diana Kappen werk je na schooltijd samen met 3 tot 4 medestudenten om elk een kleine groep leerlingen te begeleiden bij het maken, leren én plannen van hun huiswerk. Hierbij geef je extra uitleg over de vakken waar jij goed in bent. Daarnaast controleer je het gemaakte huiswerk en overhoor je de leerlingen indien nodig. Dit alles gebeurt in een prettige, informele en bovenal leuke sfeer, waarbij je de leerlingen helpt de juiste studievaardigheden te ontwikkelen voor succes op school!

Wat bieden wij?

Een gevarieerde bijbaan in een open omgeving waarin je deel uitmaakt van een hecht en betrokken team. Hierbij kun je je beschikbaarheid per week opgeven. Dit in combinatie met de werktijden (14:00 tot 18:00uur) geeft jou de ideale mogelijkheid om je werk af te stemmen op jouw wisselende collegeschema.

Naast deze flexibiliteit bieden we je het volgende:

  • Een goed salaris tot €16,-per uur (afhankelijk van leeftijd, ZZP-tarief kan afwijken)
  • Een bijbaan waarin je écht het verschil kunt maken voor leerlingen
  • De mogelijkheid om ook aan de slag te gaan als examentrainer
  • Een bijbaan waar je jezelf op verschillende gebieden kan ontwikkelen

Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo-of wo-opleiding, of hebt deze net afgerond
  • Je bent communicatief vaardig waardoor je enthousiast kennis en studievaardigheden kan overbrengen op de leerlingen
  • Je staat stevig genoeg in je schoenen om een groep pubers aan het werk te houden
  • Je bent minimaal 5 uur per week beschikbaar (maandag t/m vrijdag), bij voorkeur twee verschillende middagen vanaf 14:00 uur

Over het Bedrijf

Bij Diana Kappen Studiebegeleiding word je een onmisbaar onderdeel van het kleine, hechte en gedreven team. Persoonlijke aandacht staat hier voorop, en samen met Diana en medestudenten werk je op de vestiging in Vught, die overigens ideaal bereikbaar is met het OV. Korte lijntjes zijn de basis van deze dynamische werkomgeving, terwijl de sfeer open en flexibel is. Hier is er altijd ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën! Is het even niet zo druk? Dan heb je alle vrijheid om (betaald) aan je eigen studie te werken!

Meld je aan via Studiebegeleider – Diana Kappen

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.