Workshop ‘Bewuster werken en leven vanuit een groei mindset’

Met de juiste talenten en vaardigheden kom je ver. Maar met de juiste mindset kun je je volledige potentieel benutten. Tijdens de workshop ‘Bewuster werken en leven vanuit een groei mindset’ leer je hoe je een vaste mindset bij jezelf herkent en hoe je deze ombuigt naar een flexibele mindset. Een flexibele mindset helpt je om het beste uit jezelf te halen.

De workshop is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen gedragsveranderingstechnieken die je leren om bewust te handelen, in te spelen op automatische processen en negatieve gewoontes te doorbreken. Zodat je jezelf blijft stimuleren om verder te groeien.

Het resultaat

  • Je hebt ruim inzicht in het wetenschappelijke model vaste en groeimindset
  • Je weet hoe je brein werkt en wat de invloed van patronen en stress is.
  • Je krijgt inzicht in wat je motiveert en weet wat je persoonlijke doelen en kwaliteiten zijn.
  • Je leert de vaardigheden die bij een groei mindset horen.
  • Je herkent mindset triggers en weet hoe je hardnekkige patronen doorbreekt én ombuigt naar een flexibele mindset.

Voor wie?

De workshop ‘Bewuster werken en leven vanuit een groei mindset’ is geschikt voor iedereen die zijn mindset wil versterken en beter zelf de regie wil voeren. Zowel op het werk als privé.

Waar en wanneer?

De workshop wordt op vrijdag 17 september 2021 en vrijdag 15 oktober 2021 gegeven aan de Taalstraat in Vught. We starten om 10.00 u en eindigen rond 12.30 u met een heerlijke lunch.

De investering bedraagt euro 155,- incl. btw, koffie/thee en lunch.

Meer weten of aanmelden?

Neem dan contact op met Diana Kappen, pedagoog, gecertificeerd The Lab of Lifetrainer, coach en gespecialiseerd adviseur voor (hoog)begaafdheid, 06 29 111 250 of mail naar hallo@dianakappen.nl